۱۳۹۴ آبان ۲۳, شنبه

حملات تروریستی پاریس و واكنشهاي بين المللي به اين عمل جنايتكارانه

حملات تروريستي مرگبار در شهر پاريس پايتخت فرانسه كه دست‌کم ۱۲۰ نفر کشته و ۲۰۰ نفر مجروح شده‌اند، موجی از محکومیت شدید بین المللی از جمله مقامات سازمان ملل متحد، اروپا و آمریکا و کشورهای عربی را در پی داشت. پاپ رهبر كاتوليكهاي جهان، سازمان ملل ،آمریکا، کانادا، انگلیس، آلمان و ایتالیا، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بحرین، قطر، کویت، عمان،مصر، تركيه و ... رهبران ديگر كشورها هر کدام به طور جداگانه حملات تروریستی در پاریس را محکوم کردند.
در همین رابطه مریم رجوی رهبر اپوزیسيون ايران مستقر در پاريس نیز با صدور بیانیه ایی ”كشتار مردم بيگناه در پاريس را تروريسم وحشيانه و جنايت عليه بشريت توصيف كرد و آن را قويا محكوم و اين فاجعه بزرگ را به رئيس جمهور، دولت و مردم فرانسه تسليت گفت.
مريم رجوي در بيانيه خود خاطر نشان كرد كه ” مردم ایران كه 37 سال است تحت حاكميت سياه ديكتاتوري مذهبي و تروريستي آخوندي، يعني پدرخوانده داعش، قرار دارند با اين جنايتها به خوبي آشنا هستند و مردم فرانسه و احساساتشان را در اين لحظات سخت كاملاً درك مي‌كنند و با آنها همدرد هستند.”
عادل الجبیر وزیر امور خارجه سعودی، ضمن محکوم کردن حملات تروریستی پاریس، آن را اقدام «جنایتکارانه و بربری» توصیف کرد.
شورای امنیت سازمان ملل متحد ضمن محکوم کردن حملات تروریستی پاریس، آن را وحشیانه و بزدلانه دانست.
رئيس جمهوری آمریکا ضمن محکوم کردن حملات پاریس، گفت:«حملات تروریستی به پاریس اقدامی است علیه همه بشریت و ارزش های انسانی که همه ما به آن اعتقاد داریم ما برای محاکمه جانیان این اقدام تروریستی و تقدیم آنها برای دادگاه در کنار فرانسه خواهیم بود.»
دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس نیز با محکوم کردن این اقدام تروریستی گفت:«از حملات پاریس «شوکه» شدم ». کامرون اعلام کرد کشورش کلیه امکانات خود را در اختیار فرانسه به منظور چیره شدن بر این بحران قرار می دهد.
جاستین ترودو نخست وزیر کانادا در نشست خبری که ساعاتی بعد از حمله تروریستی در پاریس برگزار شد، با محکوم کردن حملات تروریستی در این شهر با مردم و دولت فرانسه ابراز همدردی کرد.
همچنین آنگلا مرکل صدراعظم آلمان گفت که از حملات همزمان در پاریس شوکه شده است. در همین حال مسئولان روسیه ضمن محکوم کردن حملات پاریس، بر آمادگی خود برای کمک به روند تحقیقات تاکید کردند.
سرجو ماتارئلا، رئیس جمهور ایتالیا و ماتئو رنزی، نخست وزیر این کشور، ضمن محکوم کردن این اقدامات تروریستی ، به فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه تسلیت گفتند.
در فرانسه اما اولاند رئیس جمهوری این کشور دستور داد حالت فوق العاده اعلام شود و مرزها موقتا بسته شود.
دولت فرانسه پس از این حادثه نشست فوق العاده برگزار کرد و شهرداری پاریس از شهروندان خواست که بعد از حملات پاریس از منازل خود خارج نشوند.

فرانسوا اولاند خواستار استقرار نیروهای نظامی بیشتر به منظور ممانعت از وقوع حملات جدید شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر